KNJIŽNE NOVOSTI

NAJDI KNJIGO

PRIJAVA NA DELAVNICO

NEGOVANJE DIHA – Laocejeva šola naravnega trebušnega diha

Zdravilno dihanje s Petrom Amaliettijem

Peter Amalietti

PRIJAVI SE

Nepravilne dihalne navade so vir neštetih zdravstvenih in drugih težav, tegob in nadlog (nihanje razpoloženja, depresija, stres, tesnoba, strah). Pravilno dihanje je ključ do življenjske energije in zdravja, obenem pa s svojim sprostilnim učinkom krepi aspirantovo samozavest in samopodobo.

Negovanje diha je torej temelj zdravja, samoozdravitve in duhovnega razvoja in zato vam lahko delavnica trebušnega dihanja spremeni življenje!

 

Dobili boste praktična navodila, ki učinkujejo na treh ravneh:

  Dihalna terapija – učinkovita metoda samoozdravljenja.
Negovanje diha – pot k sprostitvi, duševnemu miru in zbranosti.
Popolno naravno trebušno dihanje – temelj posameznikove duhovne rasti.

Vsak udeleženec dobi tudi knjigo NEGOVANJE DIHA.

ZADNJA BLOG OBJAVA

Pisateljica meseca | MILOJKA KREZ

PRINESI, ODNESI je sprehod med subtilnimi dušnimi svetovi v razburkanosti sodobnega časa. Ukvarja se z odnosi in njihovimi posledicami, ki se jih večinoma ne zavedamo, če pa se jih, je o njih težko spregovoriti. Posrka jih zmeda iskanja v sesipanju vrednot in splošnega nezanimanja v tako zelo razvejani neobčutljivosti vsakdana. Je notranji monolog, ki se menjuje z realističnimi pasusi, da bi bilo skoznje mogoče začutiti notranje smernice, za katere vse prevečkrat ne najdemo ne časa ne prostora. In tudi zmeraj vse manj prave pozornosti. Nehaj misliti, samo bodi, zavej se dreves in trave, vse je nekoč raslo iz tebe in vse se želi ponovno dotakniti tvojih žil, tvojega smeha, tvojega joka, tvoje čiste krvi. Kratek roman PRINESI,ODNESI je nastal zadnje čase, ko je dozorela odločitev, da doreče svojo literarno pot, ko je kljub ne-objavljanju ves čas pisala. Avtorica je z imenom Milojka Žižmond Kofol med letoma 1990 – 1995 je izdala štiri leposlovne knjige (Polovica ženske, Levitve, Hana, roman Animus). Pisala je tudi eseje, radijske igre, dramske tekste. Zadnjih 26 let deluje kot bioterapevt in spet se je vrnila k pisanju v letu 2003 (roman Mesto vetra) in 2004 (roman Medprostorja), ki ju je objavila s psevdonimom Milojka Krez. V letu 2012 je pri Beletrini izšla v zborniku izbrane ženske kratke proze (Kliči me po imenu).