, ,

Enciklopedija misli | Peter Amalietti

 45,00

Prvi zvezek Enciklopedije misli je prečiščena zbirka več kot osem tisočih izbranih misli, ki jih v življenju nihče ne bi smel zamuditi, povzema pa tudi večino najpomembnejših misli, torej trditev, spoznanj, ugotovitev, nasvetov, navodil, maksim in mnenj iz vse zgodovine človeštva od antike pa vse do danes. To velikansko in bogato zakladnico vzvišenih misli ljudi, ki so videli dlje, bolje in globlje, in so obenem znali to tudi ustrezno ubesediti, je avtor sestavljal kar petdeset let. Je pa ta knjiga obenem tudi biblioterapevtski priročnik oziroma čarobna paličica, ki lahko vaše črne misli odžene kakor veter oblake, da bo tudi v vaši duševni kamrici zasijala blagodejna sončna svetloba. Ker pravzaprav misel misli misleca, mora človek, enako kot sicer pospravi svojo sobo, pospraviti tudi svoje misli in pomesti proč vse negativne misli s pomočjo pozitivnih misli. Večina misli, ki sestavljajo to enciklopedijo, so starodavni in preizkušeni arhetipi, ki s svojo popolno zgradbo in sporočilom umirijo človekov razburjeni in vznemirjeni razum, zato je ta knjiga vaše zmagovito orožje pri boju z negativno mislijo, nič manj pa tudi pomembno orodje izobraževanja in preiskovanja sveta, kot tudi spoznavanja zakladov sveta misli in kulturne dediščine človeštva.

Ta biblioterapevtski priročnik (prvi zvezek) vsebuje več kot 8.000 misli več kot tisoč avtorjev in pregovore več kot osemdesetih narodov!

Biblioterapevtski priročnik (zvezek I.) je zakladnica z več kot 8.000 misli več kot tisočih avtorjev in pregovore več kot osemdesetih narodov, razdeljenih na petindvajset tematskih sklopov: Aforizmi, Besede, Blaginja, Bogastvo, Boj, Budnost, Cilj, Čas, Čast, Čistoča, Človečnost, Človek, Človeštvo, Dao, Dejavnost, Delo, Denar, Dobro, Dobrota, Družina, Duh, Duša, Genij, Glasba in
Govor.

Mere 16,3 x 23,3  x 3,3 cm, 400 str., trda vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Enciklopedija misli | Peter Amalietti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products