Sale!
iz srca1
iz srca 2
iz srca 3
iz srca 4
iz srca 5
, ,

Iz srca v srca | Peter Amalietti

Original price was: € 23,44.Current price is: € 19,90.

Govoriti iz srca ni isto kot govoriti to, kar nam pade na pamet. Razločevati moramo med dvema vrstama parhesie. Najprej, obstaja pejorativni pomen besede, ki ni prav daleč od “blebetanja” in ki označuje govorjenje vsega ali česarkoli, kar ima nekdo v mislih, brez razlike. .. Večinoma pa parhesia v klasičnih tekstih nima tega pejorativnega pomena, temveč prej pozitivnega … Druga značilnost resnice parhesie je torej, da vselej obstaja natančno ujemanje med prepričanjem in resnico.\\’ – Michel Foucault (iz knjige)

Nenazadnje lahko rečem, da me je knjiga Iz srca v srca predvsem poučila o nekem področju našega življenja in dela, ki je v sodobnem svetu pogosto zanemarjeno in prepuščeno največkrat posameznim strokovnjakom, ki retoriko prej ko ne delajo nedostopno širšemu občinstvu, ali pa se retorika razvodeni v nastopanju raznih medijskih zvezd. Pred seboj pa imamo knjigo o retoriki, ki išče pot do širšega bralstva, ki ga bo, o tem sem prepričan, tudi dosegla.

Dr. Janez Kolenc (iz uvoda knjige)

Iz srca … v srca je eno najbolj poznanih del pisatelja, prevajalca, glasbenika, sociologa, skladatelja, in ljubiteljskega zgodovinarja Petra Amaliettija. Pri delu Iz srca v srca gre za temeljno delo na področju govorništva, saj združuje vse klasične in sodobne tehnike, ki so se jih tekom zgodovine posluževali najboljši govorci in retoriki, avtor Peter Amalietti pa črpa tudi iz lastnih 30-letnih izkušenj.

Mere: 23 x 16 cm, str. 250, mehka vezava

Mnenja

Zaenkrat še ni mnenj.

Bodi prvi ocenjevalec “Iz srca v srca | Peter Amalietti”

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products