,

Na zdravje! | Peter Amalietti

(1 mnenje stranke)

 25,00

Ta knjiga je bila napisana na podlagi mojih iskanj za zdravljenjem, ki sega mnogo dlje kot do meja tehnične medicine. Prepričan sem, da je pri zdravljenju potrebna tudi prava naravnanost človeka, saj bo tako resnično ozdravel; še več, odkril bo pravi izvor svojega bolezenskega stanja.

Pri štiridesetih je hudo zbolel in tako je moral za izboljšanje svojega zdravja spremeniti svoj način življenja. Tega se je lotil tako, da ni posegal po tabletah, ampak je uporabil metode naravnega zdravljenja iz vsega sveta – ajurveda iz Indije, kitajske tehnike samodiagnoze, energetske vaje. Kaj vse je moral prestati, doživeti in pretrpeti, da je prišel do pravilne naravnanosti in uravnoteženega ter naravnega sloga življenja. Joj, ko bi prej to vedel in vestno izvajal ta program naravnega zdravljenja, bi se ne postaral. Toda na napakah se učimo, tako da sem v tej knjigi Na zdravje te tudi beležil in nakazal glavne smernice za vrnitev k naravnemu zdravljenju.

“Celovita pot naravnega zdravljenja brez tablet in zdravnika-Zdravstveni nasveti iz Tibeta, Indije, Kitajske in Japonske-
Leo Cejeva vodna meditacija in raztapljanje – Zdravljenje s trebušnim dihanjem – Osem korakov do zdravja in zdravega življenja”

Mere 16,5x23x2,4 cm, 239 str., mehka vezava

Kategoriji: , Oznaka:

1 mnenje za Na zdravje! | Peter Amalietti

  1. Manca

    Odlični napotki in nasveti za premagovanje bolezni!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products