Sale!
, ,

Psihokibernetika | MAXWELL MALTZ

(1 mnenje stranke)

Original price was: € 23,44.Current price is: € 19,90.

Odkrijte svoj notranji mehanizem uspeha! Izboljšajte samopodobo in vaše življenje bo kakovostnejše! Znebite se lažnih prepričanj! Naučite se razsodno misliti! Odstranite čustvene brazgotine in se čustveno obnovite! Uporabljajte domača pomirjevala, ki vam prinesejo spokoj! Naučite se, kako krizo spremenimo v ustvarjalno priložnost!

Sreča je navada! Osvojite jo s pomočjo psihokibernetike! Kako lahko to znanje uporabite?

Namen knjige Psihokibernetika ni le obvestiti vas o novem znanju na področju kibernetike, marveč vam tudi prikazati, kako ga lahko uporabite za dosego pomembnih ciljev.

Skrivnost uporabe knjige Psihokibernetika pri spreminjanju vašega življenja

Knjige Psihokibernetika nisem zasnoval le za branje, marveč tako, da jo lahko tudi doživljate. Branje knjige vas oskrbi s podatki, da pa bi jo še izkusili, se morate na podatek ustvarjalno odzvati. Zgolj zbiranje podatkov je pasivno, doživljanje pa je živo. Kadar doživljate, se v vašem živčnem sistemu in v srednjih možganih nekaj dogaja. Možgani tvorijo nove engrame oziroma živčne vzorce.

Maltz je bil najprej uspešni lepotni kirurg v New Yorku. Pri svojem vsakdanjem delu s strankami je spoznal, kako veliko moč ima posameznikovo nezavedno. Po poglobljenem raziskovanju človeške duševnosti je odkril, da je sreča zgolj navada in da jo je mogoče osvojiti s pomočjo psihokibernetike.                                                                                                                                         Maxwell Maltz

 

1 mnenje za Psihokibernetika | MAXWELL MALTZ

  1. Sara

    Najboljša knjiga za izboljšanje vaše samopodobe. THE BEST OFF ALL!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

Morda vam bo prav tako všeč…

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products