Sale!
Opomba_ZEL2
Zel_2
Opomba_ZELISCA
Opomba_ZELI1
Zel_5
Zel_6
, ,

Zeliščne spirale, terasasti vrtovi in drugo

(3 mnenja strank)

Original price was: € 29,87.Current price is: € 22,45.

Zeliščne spiralne grede, ki izvirajo iz permakulture, pozna že skoraj vsak. V tej knjigi so nazorno prikazane spiralne grede in ob njih tudi številne druge privlačne in uporabne oblikovne možnosti gojenja. Sestra in brat, Claudia in Josef Andreas Holzer, sta skupaj z Jensom Kalkofom sestavila to praktično knjigo nasvetov, ki dokumentira oblikovanje zeliščnih vrtov od načrta do njegove uresničitve. Ta izvrsten priročnik ne pojasnjuje le številnih možnosti priprave koncepta in načrtovanja posestva in zeliščnega vrta, ampak ponuja tudi načine izvedbe in sajenja, zaokrožajo pa ga še dodatne informacije o najpomembnejših čajnih zeliščih in začimbnicah.

Mere 16×22,5×2 cm, 203 str., mehka vezava

3 mnenja za Zeliščne spirale, terasasti vrtovi in drugo

 1. TINA

  V knjigi so zbrane pomembne informacije, ki niso omejene na osnovno znanje vrtičkarjev. Knjiga je zanimiva za vse, ki bi se radi intenzivneje ukvarjali z zdravilnimi zelišči.

 2. BLAŽ

  Temeljit in lep priročnik, poln dokumentarnih risb in fotografij, sloni na avtohtono pridobljenem znanju, ki ga avtorji udejanjajo vsak dan in je tako dokumentarno delo, ki sega na področje permakulture in vseh njenih vrednot, uspešnega sobivanja z naravo.

 3. Daniel

  Našel sem dobre ideje. Obožujem metode, ki so podane.
  Torej idealna!

Podaj mnenje

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products