Kontakt

O nas

Knjige s področja duhovnega in osebnostnega razvoja, psihologije uspeha, samozdravljenja, strokovne priročnike, muzikalije, svetovnih verstev in zgodovine.
 
 

Že skoraj tri desetletja nudi bralcem izvirno slovensko književnost, prevode svetovne književnosti, jezikoslovna in zgodovinska dela, knjige s področja duhovnega in osebnostnega razvoja, psihologije uspeha, samozdravljenja, svetovnih verstev, tujega in domačega modroslovja, strokovne priročnike in muzikalije.

To prvo slovensko zasebno založbo je 23. aprila leta 1987 ustanovil Peter Amalietti in je do leta 1990 v Ljubljani delovala v sklopu trajne delovne skupnosti samostojnih delavcev Feniks, v Beogradu pa s partnersko založbo Dereta. Pri založbi Amalietti je v tem času izšlo že več kot petsto knjig, velika večina slovenskih, vendar pa tudi v drugih jezikih (srbskem, hrvaškem, angleškem, nemškem in albanskem). Leta 2015 je začela založba izdajati tudi elektronske knjige.

Kontaktni obrazec

ZALOŽBA AMALIETTI & AMALIETTI založništvo, trgovina in storitve, d.o.o. Davčna številka SI: 77194985 Matična številka: 1381156000 IBAN SI56 0201 8005 3754 743 (NLB d.d.)

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products