NA ZDRAVJE!

KAJ LAHKO ZA SVOJE ZDRAVJE NAREDITE SAMI?

Vprašanje zdravja je seveda zapleteno, kakor je zapleteno tudi življenje samo. Človeka, ki je izgubil stik z naravo in lastnim telesom, zapusti tudi intuicija. Prav ta sicer naravnega človeka nenehno rešuje pred nevarnostmi. Narava namreč zdravi samo sebe. Človek, ki živi naravno, ne zboli, če pakljub temu zboli, tudi hitro naravno okreva. Iz narave namreč črpa moč ozdravitve. Ta moč je sodobnemu človeku odvzeta, saj se ta prehranjuje z živili, ki vsebujejo kemične sestavine, ki z leti nalaganja v telesu povzročijo najprej vnetja in nato obolenja. Z nastankom bolezni pa se človek pospešeno stara, ker je proces staranja stranski proizvod časa, v katerem se je telo ‘potrošilo’ – več energije smo porabili kot pa smo je obnovili in nadomestili. Je pa mogoče s povsem naravnimi sredstvi in postopki ta neprizanesljivi zob časa omiliti in upočasniti pešanje življenske sile v nas.

Drznem si trditi še več: da je mogoče s priročnimi in preizkušenimi metodami, ki so predstavljene v knjigi, ta proces pešanja obrniti v drugo smer, namreč v proces krepitve življenske sile v človeku.

Peter Amalietti

NAJPREJ PA MORAMO SEVEDA VSAJ UPOČASNITI TO PEŠANJE ŽIVLJENSKE SILE, ki povzroča počasen propad telesa in uma. To storimo z ustrezno prilagoditvijo in popravki našega življenskega sloga. Ta prvi nasvet se zdi preprost – a starega osla je težko naučiti novih trikov – predvsem pa vsak začetek je težek. Zato sem na naslednjih stranih opisal vse vidike našega bivanja, da boste te ustrezno prilagodili in postopoma vnašali v vaše življenje. To nisem storil zato, da bi moja knjiga postala knjižna uspešnica, to sem storil iz notranje nuje, ker sem okoli sebe videl toliko bolanih in utrujenih ljudi, ki so se notranje izčrpavali ter izgubljali svojo življensko silo. Knjiga Na zdravje je bila napisan leta 2007, ki sem jo redno dopolnjeval s svojem praktičnim znanjem. Sam sem mnoga leta vadil jogo, ki sem jo nato opustil ter pričel izvajati daoistične samozdravilne tehnike, ki sem jih tudi opisal v tem priročniku. V svoje življenju sem dvakrat hudo zbolel in samo enkrat na smrt.

Dragi bralec/ka, najprej vam bom poskušal prikazati, kako s spremembami življenskega sloga ustaviti nepotrebno in odvečno odtekanje življenske sile, obenem pa vam bom predstavil tudi praktične napotke za postopke, s katerimi lahko to svojo življensko silonegujete in okrepite. Oborožil te bom z znanje, ki je moč, a samo za močnega. Ni dovolj namreč to knjigo prebrati, imeti je treba tudi dovolj moči in samodiscipline, da ustrezno ukrepate in se znebite razvad in navad, ki vam škodujejo, saj va te jemljeo vse več moči, kot pa jo dajejo. Namesto teh pa morate vpeljati nove koristne in blagodejne navade vsakdanjega rednega negovanja življenske sile.

ZDRAVJE IN DOBRO POČUTJE JE BOLJŠE KOT VSE ZLATO, KREPKO TELO JE BOLJŠE KOT NEIZMERNO PREMOŽENJE.

Stara zaveza
POGOVORNA ODDAJA Z JASMIN IN PETROM
Na|_zdravje|Peter Amalietti
https://eliza.si/izdelek/na-zdravje/
0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products