Splošni pogoji poslovanja

Dobavni rok

Knjige boste prejeli predvidoma v roku 5 delovnih dni. V primeru daljšega roka dobave vas bomo o tem obvestili. V primeru naročila več paketov, vam jih lahko dostavimo v različnih dneh, vendar pa stremimo k temu, da istočasno pošljemo celotno naročilo, so pa seveda mogoče tudi izjeme. V primeru, da posamezne knjige ni na zalogi, si pridržujemo pravico, da vam je ne dostavimo. O tem vas bomo obvestili in nemudoma povrnili plačan znesek.

Stroški pošiljanja

Slovenija – Znotraj Slovenije ne zaračunavamo stroškov pošiljanja ne glede na vrednost naročila. Dostava izven Slovenije – Za izračun stroškov poštnine za dostavo v druge države prosimo pišite na spodnji naslov in poslali vam bomo informativni predračun, odvisno od velikosti in teže paketa.

Dostava na drug naslov

Če želite s knjigo nekoga presenetiti, lahko izberete možnost, da knjige pošljemo na drug naslov, vam pa le račun.

Kontaktirajte nas
Z veseljem vam bomo pomagali pri vaših željah in vprašanjih.
– telefon: + 386 (0)40 5534 889, ob delovnikih med 11. in 17. uro.
– e-pošta: amalietti@amis.net

Način plačila
Znotraj Slovenije lahko izbirate med naslednjimi načini plačila:
– Po predračunu (bančno nakazilo)
– S kreditno/debetno kartico
– Preko sistema Paypal

Plačilo po predračunu:
Za plačilo po elektronski pošti vam bomo najkasneje dva delovna dneva po prejemu naročila poslali potrditev naročila z navodili za plačilo. Naročene knjige bomo poslali dva do tri dni po prejemu plačila.

Plačilo s kartico (Visa, Visa-Electron, MasterCard, Maestro, American Express, Activa):
V primeru izbire plačila s plačilnimi karticami vas bomo preusmerili na spletne strani, ki jih upravlja procesni center Activa in banka, s katero imamo sklenjeno pogodbo o sprejemu kartic.
Spodaj prikazani blagovni znamki Verified by Visa in Mastercard SecureCode omogočata, da lahko z uporabo vaše pametne kartice in prenosnega čitalnika vsak spletni nakup elektronsko podpišete z uporabo enkratne kode. V Sloveniji so storitvi Verified by Visa in Mastercard SecureCode podprle banke sistema Activa (več informacij najdete na spletni strani www.activa.si).

Potrditev naročila

Po oddaji spletnega naročila vam bomo po elektronski pošti poslali potrditev naročila z vsemi pomembnimi podatki. Prosimo vas, da te skrbno preverite. Če želite naročilo spremeniti ali preklicati, nas o tem obvestite v roku 24 ur.

Varen prenos podatkov
Za optimalno varnost vaših podatkov smo postopek plačila zakodirali s pomočjo protokola SSL (Secure Socket Layer), ki omogoča varen prenos podatkov preko internega. Protokol SSL podpirajo internetni brskalniki Netscape- ali Microsoft-Internet Explorer, Firefox ter Netscape Navigator.

Varstvo osebnih podatkov

Zasebnost obiskovalcev in kupcev v naši spletni knjigarni je na prvem mestu. Zato vam zagotavljamo 100% varstvo in zaščito vaših osebnih podatkov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

Z nakupom tudi soglašate, da vaše osebne podatke shranimo in jih uporabljamo izključno za namene internega arhiva, statistike ter obveščanja o novostih in ponudbah. Kupcu pripadajo vse pravice po Zakonu o varstvu potrošnikov (Ur. list RS št. 98/2004), obenem pa dovoljuje, da založba upravlja z njegovimi osebnimi podatki, ki jih v nobenem primeru ne bo posredovala tretjim osebam.
Vaše osebne podatke bomo hranili v tajnosti in jih ne bomo posredovali tretji osebi brez vašega predhodnega privoljenja. Kadarkoli lahko pisno zahtevate, da v roku 7 dni začasno ali trajno prenehamo uporabljati vaše podatke za namene neposrednega trženja.

Reklamacije

V primeru, ko kupec prejme poškodovano blago, mora o tem obvestiti prodajalca v osmih dneh od prejema blaga. Poškodovano blago mora vrniti prodajalcu, prodajalec pa mu je dolžan najkasneje v treh dneh od prejema blaga poslati ustrezno zamenjavo.

0
Your Cart is empty!

It looks like you haven't added any items to your cart yet.

Browse Products